keyam
Liczba postów : 2 Registration date : 25/10/2007
| Temat: co to będzie? Czw Paź 25, 2007 11:04 pm | |
| Myśle ze nie bedzie nietaktowne jak podrzucę na forum pytanie- co to będzie jak zabraknie rektora Gowina? Pan dr Gowin jest chyba jedyna osobą na Wse o której bezdyskusyjnie każdy moze sie wyrazić pozytywnie i z wielkim szacunkiem. Jak myślicie kto może go zastąpić? | |
|
admin
Liczba postów : 36 Registration date : 09/05/2007
| Temat: Re: co to będzie? Pią Paź 26, 2007 3:44 pm | |
| hm...primo: nie zgadzam sie z tym, ze jest on jedyna osoba pozytywnie odbierana na WSE.... ja dorzuce do tej listy chociazby dr Lubecka ale faktycznie, ciekawa jestem, co to bedzie, jak dr Gowin obejmie teke ministra w nowym rzadzie i bedzie mial duzo wiecej obowiazkow niz obecnie, jego zastepcy na stanowisku Rektora WSE nie widze, niestety.... byc moze moglby byc to ktos z zewnatrz. pozdrawiam, | |
|
keyam
Liczba postów : 2 Registration date : 25/10/2007
| Temat: Re: co to będzie? Pią Paź 26, 2007 5:49 pm | |
| chyba sie zle wyraziłam, nie mialam na mysli tego ze tylko rektor jest dobrze odbierany, ale to ze nawet czasem da sie usłyszeć narzekania nawet na tak pozytywne osoby jak Pan Dziekan czy jak Pani Lubecka. moje pytanie dotyczyło tego jak gromada wuesowska wyobraża sobie gdyby dr Gowina zabrakło? | |
|
Missm
Liczba postów : 3 Registration date : 01/06/2007
| Temat: Re: co to będzie? Nie Paź 28, 2007 10:42 pm | |
| Na uroczystości rozdania dyplomów Gowin powiedział wszem i wobec: zostaję rektorem (w sensie: cokolwiek by sie dzialo.....) wiec jak dla mnie jedno wielkie uffff | |
|
hobbi
Liczba postów : 28 Registration date : 15/05/2007
| |