Jeszcze bardziej nieformalne forum WSE
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.
Jeszcze bardziej nieformalne forum WSE

Nieoficjalne forum studentów Wyzszej Szkoly Europejskiej im. ks. J. Tischnera w Krakowie

IndeksIndeks  SzukajSzukaj  Latest imagesLatest images  RejestracjaRejestracja  Zaloguj  

co to będzie?

Go down 
4 posters
AutorWiadomość
keyam

Liczba postów : 2
Registration date : 25/10/2007

co to będzie? Empty
PisanieTemat: co to będzie?   co to będzie? Icon_minitimeCzw Paź 25, 2007 11:04 pm

Myśle ze nie bedzie nietaktowne jak podrzucę na forum pytanie- co to będzie jak zabraknie rektora Gowina? Pan dr Gowin jest chyba jedyna osobą na Wse o której bezdyskusyjnie każdy moze sie wyrazić pozytywnie i z wielkim szacunkiem. Jak myślicie kto może go zastąpić?
Powrót do góry Go down
admin

admin

Liczba postów : 36
Registration date : 09/05/2007

co to będzie? Empty
PisanieTemat: Re: co to będzie?   co to będzie? Icon_minitimePią Paź 26, 2007 3:44 pm

hm...primo: nie zgadzam sie z tym, ze jest on jedyna osoba pozytywnie odbierana na WSE.... ja dorzuce do tej listy chociazby dr Lubecka Smile

ale faktycznie, ciekawa jestem, co to bedzie, jak dr Gowin obejmie teke ministra w nowym rzadzie i bedzie mial duzo wiecej obowiazkow niz obecnie,

jego zastepcy na stanowisku Rektora WSE nie widze, niestety.... byc moze moglby byc to ktos z zewnatrz.

pozdrawiam,
Powrót do góry Go down
keyam

Liczba postów : 2
Registration date : 25/10/2007

co to będzie? Empty
PisanieTemat: Re: co to będzie?   co to będzie? Icon_minitimePią Paź 26, 2007 5:49 pm

chyba sie zle wyraziłam, nie mialam na mysli tego ze tylko rektor jest dobrze odbierany, ale to ze nawet czasem da sie usłyszeć narzekania nawet na tak pozytywne osoby jak Pan Dziekan czy jak Pani Lubecka. moje pytanie dotyczyło tego jak gromada wuesowska wyobraża sobie gdyby dr Gowina zabrakło?
Powrót do góry Go down
Missm

Missm

Liczba postów : 3
Registration date : 01/06/2007

co to będzie? Empty
PisanieTemat: Re: co to będzie?   co to będzie? Icon_minitimeNie Paź 28, 2007 10:42 pm

Na uroczystości rozdania dyplomów Gowin powiedział wszem i wobec: zostaję rektorem (w sensie: cokolwiek by sie dzialo.....) Smile wiec jak dla mnie jedno wielkie uffff Smile
Powrót do góry Go down
hobbi

hobbi

Liczba postów : 28
Registration date : 15/05/2007

co to będzie? Empty
PisanieTemat: Re: co to będzie?   co to będzie? Icon_minitimeSob Lis 10, 2007 12:40 am

Missm napisał:
Na uroczystości rozdania dyplomów Gowin powiedział wszem i wobec: zostaję rektorem (w sensie: cokolwiek by sie dzialo.....) Smile wiec jak dla mnie jedno wielkie uffff Smile

dla mnie to było od poczatku jasne, po pierwsze WSE to jego dziecko,po drugie reklamowal sie jako OJCIEC WSE, wiec gdyby zostawil uczelnie na pastwe losu, media moglyby nie zostawic na nim suchej nitki...
Powrót do góry Go down
Sponsored content

co to będzie? Empty
PisanieTemat: Re: co to będzie?   co to będzie? Icon_minitime

Powrót do góry Go down

co to będzie?
Powrót do góry 
Strona 1 z 1

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
Jeszcze bardziej nieformalne forum WSE :: Sprawy Uczelni-
Skocz do: