Jeszcze bardziej nieformalne forum WSE
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.
Jeszcze bardziej nieformalne forum WSE

Nieoficjalne forum studentów Wyzszej Szkoly Europejskiej im. ks. J. Tischnera w Krakowie

IndeksIndeks  SzukajSzukaj  Latest imagesLatest images  RejestracjaRejestracja  Zaloguj  

seminarium

Go down 
2 posters
AutorWiadomość
meridok

Liczba postów : 2
Registration date : 08/10/2007

seminarium Empty
PisanieTemat: seminarium   seminarium Icon_minitimePon Paź 08, 2007 11:36 am

ello Smile ktoś może wie kiedy odbywa się seminarium z biznesu??
Powrót do góry Go down
shamharoth

shamharoth

Liczba postów : 22
Registration date : 17/05/2007

seminarium Empty
PisanieTemat: Re: seminarium   seminarium Icon_minitimePon Paź 08, 2007 11:39 am

ja jestem na tłumaczeniu ale z tego co kojarzę to biznes jest chyba we środy jakoś pod wieczór, może ktoś będzie Ci w stanie udzielić dokładniejszej informacji. Niemniej jeśli jesteś zapisana na biznes to powinnaś mieć godziny w planie na WU.
Powrót do góry Go down
meridok

Liczba postów : 2
Registration date : 08/10/2007

seminarium Empty
PisanieTemat: Re: seminarium   seminarium Icon_minitimePon Paź 08, 2007 11:44 am

shamharoth napisał:
ja jestem na tłumaczeniu ale z tego co kojarzę to biznes jest chyba we środy jakoś pod wieczór, może ktoś będzie Ci w stanie udzielić dokładniejszej informacji. Niemniej jeśli jesteś zapisana na biznes to powinnaś mieć godziny w planie na WU.

hmm, wlasnie nie jestem Smile oficjalnie jestem na międzykulturowej, ale nie za bardzo mi leży więc chce się przenieść na biznes.
oh, i dzieki za info!
Powrót do góry Go down
Sponsored content

seminarium Empty
PisanieTemat: Re: seminarium   seminarium Icon_minitime

Powrót do góry Go down

seminarium
Powrót do góry 
Strona 1 z 1

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
Jeszcze bardziej nieformalne forum WSE :: Lingwistyka-
Skocz do: